Post by rhinfoyrosembvolk on Feb 8, 2022 6:21:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Güncelleme ne zaman olacak acaba saatlerdir bekliyorum..
Bu oyunu oynamayı seviyorum ama yeni seviyeler için hızlı güncellemeler olmasını umuyordum.. Teşekkürler 😊
İndirdim çünkü yanlış reklamdan eğlenceli görünüyordu o kız bloktan sıkışmış değil duvar onu kapatmıyor .şimdi siliyorum
Güncellemeler artık mevcut değil mi?
5 senedirm harika oyun
Kolay bezelye sıkıcı
Güncellemeler çok fazla geliyo artık güncellemeler daha az getirilsin
oyun iyi lakin mezra sayısı az bu oyun için lutfen mezra sayısı yükselsin ve gün içinde içinde durumda olmalı bence içinde can bitiriyor
Güncelleme yanıtlarını vermedi bu kadar çok güncellenmesi olaylardan hoş olmayan öncekilerden daha iyiydi. bence
Lan güncelleme yok
Toy Blast Sestavljanke aot
Başka cihazlarda oynadınız ve eğlenceli, ancak daha önce oynamış olanlarımız için oyunlarla ilgili bir atlama eğitimi olması gerekiyor.
Seviyeleri temizliyor ve bir güncelleme için yaşları bekliyor, ardından daha fazla seviye için...
Eh, bir kez daha seviyeleri geçmeyi gülünç hale getiriyorlar. Oyundan zevk almamak.
Onu sevmek beni eğlendiriyor, güncelleyemiyorum. Önce uygulamayı silip yeni güncellenmiş seviyeler için yüklemeliyim.... Bu her 50 seviyede bir yapmak çok yorucu
Aslında çok şiddetli bir şekilde bir oyun amacını tamamlamamış olarak darı oyununu güncelleyip bitirmeyi hala tamamlamayı bitirmeden öyle tek sıkıntısım bu
Çok güzel maşallah nazar değmesin cok tatli uykular canım benim nasilsin hayirli
Neden güncellenmiyor?
Bu oyun harika, reklamsız ve gerçekten dikkat dağıtıcı reklamlar olmadan oynayabilirsiniz.
1/31/2022 tarihi itibari ile herhangi bir güncelleme bulunmamaktadır. Ne zaman uygun olacak??
1 yıldızın nedeni, oyunlar için yanıltıcı reklamlardan tamamen bıkmış olmam. Bu oyunu 3 yıldan fazla bir süredir her gün oynuyorum ama bununla ilgili her reklam, bir karakteri sivri uçlardan ya da her neyse kurtarmanız gerektiğini gösteriyor. Numara!! Bu bir maç 3 tipi oyun ve hepsi bu. İndirme sayısı arttıkça oyun şirketlerinin oyunlarını yanlış temsil etmesinden bıktım usandım.
Toy Blast თავსატეხი hoys
Yeni güncellemelerden bıktım, sadece uygulamayı siliyorum. telefonum her hafta bir güncelleme için hafıza alamıyor. bu çılgın
Tüm dünya güncelleniyor bir bana mi değil mi bir durum
Oyun iyi önceleri ama şimdi açamıyorum actigim zaman hemen beni geri atıyor
oyun içinden gelen destek taleplerine cevap vermiyorlar. Neredeyse 10 yıldır bu oyunu oynuyorum, bir cihazdan diğerine geçtim. bugün aynı talimatları kullanarak yeni bir cihaza geçtim ve tüm ilerlemeler gitti. destekten cevap yok
Saat 21:41 oldu hala güncellenmedi sorunu çözülmemiş
Güncelleme ile neden böyle bir gecikme? Çerez kesici yanıt personelinden yanıt yok. Google oyunu mu yoksa oyunun kendisi mi? Ayrıca, zenginin ya da aptalın ya da her ikisinin de ödül almasına izin vermek berbat bir şey. Başkalarına karşı oynarken düz bir alan beklerim. Burada öyle değil. Yine de genel olarak iyi oyun. Facebook dışında hiçbir reklamın üzerinde parmak izi yok. Arkadaşlarınızla oynamak için oturum açmanızı istiyorlar. OLUMSUZLUK!
Hâlâ güncelleme olmuyor
Sınırsız can şansı mevcutken çok keyifli bir oyundu. Şimdi ulaşılması SON DERECE zor olan bir hazine avı var...Neredeyse bir hafta sonrasına kadar tek bir hazine avı olmadı...Evet, 10. seviyeye ulaştığınızda sandık size çok şey veriyor ama ben Ona ulaşmak için verdiğim mücadeleye değdiğini düşünme. Muhtemelen şimdi pek oynamaz. Kocam, sonsuz yaşamlar dahil edildiğinde Toy Blast'a bile geri döndü...Muhtemelen tekrar silecek...
Güç kaynağı UPS ve ikramiyeler için madeni paralar son derece sınırlıdır. Diğer oyunlar makul bonus miktarları ve makul paralar verir. Bu oyun olmaz
Reklamlarla adamlarımızı doyuramayan ender oyunlardan. Hghjnjhvhjggjj jfhjhfhin jggj. Jggjkkhh. Juvjkhgh ndeybdhj jffihghuuhhi jhhjihhuuu uhdhjih j üç merhaba ki g hem km jii
Yorumumu neden silimmi oyunu Facebook arkadaşlarımı göremiyorum kötülerin oynattırmam ta adam akıllı ilgilenin ya da bırakın bu işi Yıldız vermekle zorla verdiriyorsunuz 1 yıldız çok şimdilik bu küçüklala
Uygulamam güncellenmiyor veya bir güncelleme olduğunu göstermiyor....
Brain Out: Can you pass it? Başsındırma vsu
Sadece para harcıyorsan iyi
Telefonumla kalabilirim. Ve tüm kazancım oyunlar gitti. Geri yüklemem. 3200 lü oyunlarda yeniden sıfırdan başlamak çok köttttüüüüü......
Gereksiz tanker can sureleride cok uzun guncelleme berbatotesi eski halleri daha iyiydi
Güncellemeler neden geçiliyor.
Dünyada bu oyunun neden henüz güncellenmediğini anlamaya çalışıyorum. Bütün gün bekledim ve bu en uzunu. Umarım bu, "güncellemeyi çağır" gerektiğinde her zaman olmaya devam etmez. 🙄
Oyun güzeleyvallah da ne yaptiysak facebook arkadaş alis verisi yapamıyoruz 😔😡
Oyunu sev, sadece daha fazla jeton veya özel eşya almak için reklamları izleyebilmeyi dile. Değişikliklerle bir güncelleme yapın ve 5 yıldız verecektir.
Toy Blast თავსატეხი hoys
Reklamda gördüğünüz, her zamanki gibi indirdiğiniz oyun değil. Neden rahatsız?